Välkommen till Flexi Assistans

Vi är här för att bistå dig med den hjälp du behöver.

Vi ser fram emot att prata med dig

  • Om Oss
  • Vår Filosofi
  • Företaget

Om Oss

Vi som arbetar i verksamheten har, förutom hög administrativ kompetens, mångårig personlig erfarenhet av personlig assistansverksamhet och av vårdarbete i övrigt. Vi har också erfarenhet från arbete med människor i utsatta situationer via socialtjänsten.

Vår erfarenhet har lärt oss att allt arbete med människor måste utgå från omtanke, empati och förståelse för individens rätt till självbestämmande, med respekt för de olikheter som utgör mångfalden i samhället. Vi har sett vilka brister som finns och vill gärna bidra till att skapa en positiv förändring i branschen.

Man in wheelchair holding a red flower

Vi har även speciella kunskaper exempelvis inom mental träning som ger oss ett försprång när det gäller förståelsen, vad gäller att varje individ ser och har rätt att se världen från ett eget unikt perspektiv, oavsett etnisk bakgrund eller religiös uppfattning. Vi ser i första hand människor just som sådana och inte som objekt att göra oss förmögna på.

Vår Filosofi

Vi som arbetar i verksamheten är människor med ett utpräglat humanistiskt synsätt. Vi utgår från en helhet där varje detalj som ingår är viktig och måste uppmärksammas. Vi tror på den inre kraften hos varje individ och vill gärna vara med om att ta fram och förstärka den. För oss är det alltid ett privilegium att få arbeta med människor som delar med sig av sitt liv med oss.

Företaget

Namn

Titel

Text här

Namn

Titel

Text här

Flexi Assistans på Allabolag.se

Kollektivavtal finns tecknat genom Almega Vårdföretagarna.

Bra försäkringsskydd med bland annat pensionsförsäkringar finns för alla anställda genom Fora.

Vi följer systematisk miljöarbete på våra arbetsplatser. Samt följer ledningssystem i kvalitetssyfte genom IVO.

Styrelse/Ekonomi

Karriär

Ladda upp din CV.

Ladda upp ditt personliga brev.

Ladda upp en bild på dig själv.

Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med PUL.