Välkommen till Flexi Assistans

Vi är här för att bistå dig med den hjälp du behöver.

Vi ser fram emot att prata med dig

  • Om Oss
  • Vår Filosofi
  • Företaget

Om Oss

Vi som arbetar i verksamheten har, förutom hög administrativ kompetens, mångårig personlig erfarenhet av personlig assistansverksamhet och av vårdarbete i övrigt. Vi har också erfarenhet från arbete med människor i utsatta situationer via socialtjänsten.

Vår erfarenhet har lärt oss att allt arbete med människor måste utgå från omtanke, empati och förståelse för individens rätt till självbestämmande, med respekt för de olikheter som utgör mångfalden i samhället. Vi har sett vilka brister som finns och vill gärna bidra till att skapa en positiv förändring i branschen.

Man in wheelchair holding a red flower

Vi har även speciella kunskaper exempelvis inom mental träning som ger oss ett försprång när det gäller förståelsen, vad gäller att varje individ ser och har rätt att se världen från ett eget unikt perspektiv, oavsett etnisk bakgrund eller religiös uppfattning. Vi ser i första hand människor just som sådana och inte som objekt att göra oss förmögna på.

Vår Filosofi

Vi som arbetar i verksamheten är människor med ett utpräglat humanistiskt synsätt. Vi utgår från en helhet där varje detalj som ingår är viktig och måste uppmärksammas. Vi tror på den inre kraften hos varje individ och vill gärna vara med om att ta fram och förstärka den. För oss är det alltid ett privilegium att få arbeta med människor som delar med sig av sitt liv med oss.

Mother swan embracing baby swans

Företaget

Mother swan embracing baby swans
Homayoun Amiri

VD, Grundare

Jag är grundaren till Flexi Assistans, det flexibla familjeföretaget med det lilla extra. I slutet av 80-talet studerade jag på högskolan inom Systemvetenskap. Senare i livet studerade jag till undersköterska för att arbeta som personlig assistent. Dessförinnan hade jag arbetat en hel del med människor i utsatta situationer vilket jag verkligen trivdes med. Där fick jag hjälp av min långa erfarenhet och utbildning inom mental träning. Efter ett tag funderade jag på att starta eget inom personlig assistans. Jag ville göra något åt bristerna i branschen, kanske höja ribban lite. I företaget sysslar jag med kundkontakter, administration och marknadsföring. Jag har även kontakt med personalen i viktiga frågor som utbildning med mera. Jag tycker om att umgås med min familj, gå på promenader med min hustru och titta på naturprogram när jag hinner.

Mother swan embracing baby swans
Narges Dourandish

Samordnare/Controller

Jag har gymnasieexamen inom handel- och administration, men valde senare att utbilda mig till undersköterska. Jag har arbetat över 20 år inom vården som personlig assistent. Efter att ha sett bristerna i vården har jag ambitionen att vilja bidra till förbättringar och skapa en tryggare vardag för människor med vårdbehov. Det kan jag göra nu tillsammans med min make i vårt företag. Jag lägger scheman och tar hand om lönerna för vår underbara personal. Det innebär att jag har täta kontakter med våra assistenter. Privat, tycker jag om att umgås med familj, vänner och pyssla lite i vår trädgård när jag kan. Det blir också en hel del promenader med vår lilla hund Maximus i skogen. Jag har tillsammans med min make två vuxna barn, en dotter och en son.

Flexi Assistans på Allabolag.se

Kollektivavtal finns tecknat genom Almega Vårdföretagarna.

Bra försäkringsskydd med bland annat pensionsförsäkringar finns för alla anställda genom Fora.

Homayoun Amiri är ensam ägare till Flexi Assistans Göteborg AB.

Vi följer systematisk miljöarbete på våra arbetsplatser. Samt följer ledningssystem i kvalitetssyfte genom IVO.

Styrelse/Ekonomi

Karriär

Ladda upp din CV.

Ladda upp ditt personliga brev.

Ladda upp en bild på dig själv.

Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med PUL.